Fotovägg;) Papipas corner, weeeekend


Jahapp även den riktiga helgen kom till slut . . och nu är den även över. . .!

Fredag;Väla runda på Fm innan jobb, inhandlades pressent till Tomas tvillingssysters barn blev ett par byxor och en t-shirt , En jätteöt tunika till och en kitty klänning till Flippis!
Storhandlade efter jobb,det gjorde alla andra tydligen också för smarta jag tänkte inte på hur mycket folk det skulle vara, hade jag vetat det hade jag handlaat tidigare i veckan ;)
Sedan lugn hemma kväll med minutbiff, pommes och tzatsiki ;) och en nyrakad älskling ! Jaaaa hör och häpna skägget är borta ;)

Lördag: Vi var runder och tittade tapet till fotoväggen , utanresultat ! Vi stack även inom bosses mattor och hörde oss för vart killen tar vägen som ska komma och mäta badrummet ;) Dom skulle höra av sig på måndag ;) Hoppas att dom kan renovera där inne, innan jag fyller år ;)
Blev ny matta till vardagsrummet , precis en sån som vi har letat efter , dom reade den också så för tre tusen blev den vår ;)
Sen kalas i BJUV!
Efter kalaset skulle vi hem och ha earth houer men på väg hem fick man samtal av "BONUS PAPPAN" han och hans kollega ville bli hämtade på Grand så vi brummade dit sen vidare ... Åstorp och sen Tågarp . .. det tyckte älskling var trevligt såååå han och mamma och gunnar tvingade mig och stanna typ en timma ;)))) Ajja vidare hem . . . två timmar efter beräknat. . . hade vi earth houer mellan elva och tolv hahahaha ... alltså inte samtidigt som alla andra *Skratt*

Söndag: Iväggggg hyrde film och handlade tapet *vi hittaaaaddeee wiiee* . . . Sedan har vi tapetserat till fotoväggen och satt upp tavlorna , filippas nya vägg böev också tapetserad nu ;))) *äntligen*
Snart blir det film nummer två ;)

Har ångest inför veckan som kommer ;S Vi ska ha golvfirma här till o slipa vardagsrumsgolvet på onsdag så det mååååstteeee tömmas helt !!! *suck*
Men det kommer bli såååå fint när det är klart ;)

Nej nu får rapporteringen vara över . . .Nu film med älskling sennnn dusch ,sängen . . .. zZzzzZ seeen jobbi ;)
Over and out // Tapet trollet ;)

Lördag hela dagen . . . för mig . . .


Jahapp idag är det min lördag och alla andras Tisdag ;) Får två lördagar denna vecka *glad*
Gick upp sent *välförtjänt*
Lunch med DILF:en ;) Mackor idag ;) Efter han var avsläppt på jobbet blev det en vända för o tvätta bilen skulle dammsuga den också men kön där var för lång får bli sen när jag hämtar honom i stället :) Ren är den nu iaf men nackdelen är nu då reporna , nu syns dom igen ;S

Undrar varför det heter nackdel hmm, kanske för att nacken sitter på baksidan av kroppen , det vill säga att man egentligen säger baksidan av det hela är . . . nackdelen är ?! vad ror ni ? *skrattar*

En sväng in om fastbergs där blev det en fin blomgrupp till moster Brita i Åre , hon har fyllt 90 och pappa och co åker upp på lördag (den riktiga lördagen) så vi skickar med dom den ;) Hon har föresten vunnit pris för sveriges finaste trädgård en gång för några år sedan , så lite press är det ju att skicka med fin fin blomma till damen ;)

Har även handlat lite andra pressenter som inte kan omtalas här ;) *suprice*
Blev även något till mig själv := )

Schema möte på Torsdag, får väll se om man kan få lite bättre schema denna gång är inte riktigt nöjd med det jag har nu . . . . .
Nej nej nu . . .. gotta goooo.....


Over and out // Sosofie


*TOMAS OCH FILIPPA <3<3<3*

FILIPPA 5, STÄDNING OCH DYL


Alllooohhaa och gomorron gott folk hoppas att alla har sooovit gotteligottgott ;) Har haft jour i natt, trevligt telefon samtal med kollega innan sängen kallade , Påpekar igen MALIN synd att du ska sluta ;(
Sov väll så där :S
Väl hemma, kaffe med babe innan hans jobb kalla!

Efter en god frukost dvs. macka med icas skinkost och en proviva female är jag något piggare, blir till o stääääda idag ;) Älsklingen tog toan igår så den slipper jag ;)) Funderar även på o byta lakanen i sängen , tog fram nya för tre dagar sedan och la på stolen i sovrummet, där ligger dom än hmmmm LATHET !

När Filippa gumman fyllde 5 fick hon en kryssning av min pappa, stötte på presentkortet precis och undrar var , när och hur ?! Kanske Aidan 9 måndader vet ? han har ju fått en han också . . . . om jag inte minns fel . . . ! Man kan ju även undra om det är meningen att dom ska kryssa ensamma *hahahahaha*

NU: KAFFE OCH CIGG
SNART: STÄDNING
SEN: LUNCH MED DILF:EN
SENARE: MYSSSSS KVÄLL OCH OM JAG FÅR IGENOM MITT FÖRSLAG KORT SPEL ;))

Funderar på om jag ska tvätta och städa bilen i EM *hmmmmmm*

Over and out /// §OFI€



DASSALOCK !

Efter uppmaning om att ni läsare ger er tillkänna har jag bara konstaterat en sak och det är att många av er vill förbli annonyma ;) Vassego då ! Snokare ;PP

¨Sovvvvvv lääääänge idag har fem tidiga dagar som väntar ;) så bäst att passa på . . . drömde en del märkliga drömmar inatt. . . .
Båda kisarna ligger nu och latar sig en på bordet och en i soffan , Zelda har vi inte hört något mer om men vi hoppas fortfarande att hon kommer hem ;)

Blev inhandlat nytt dassalock idag, den som bodde här innan hade nog ögon fel för det dassa locket som har suttit där är inte av rätt form haha . . Filippa brukar envisas om o ställa sig på det för o titta sig i speglen (fast hon inte får) och varje gång hon har gjort det, har man ju fått en mindre hjärtattack så nu blev det ett hårt som ska vara av samma form som stolen ;) Det blir till o skita bekvämt hädanefter hahahahha! Vi ska inhandla en stor spegel till den lillas rum sen också, så kan hon apa sig framför den hur mycket hon vill ;)


Nu blir de till o sticka o handla och tanka brum brumen ;) Sen hämtas älskling upp o sen blir de paj och mys i soffan ;)
Måste fortfarande ha tag på Malins paj recept *pik* ;)


Over and out // Soooofie


smooootthhiie, DET ÄR VÅR !!!


3 bananer , 3 blodapelsiner och några deciliter frysta jordgubbar har precis blandats, och slagits sönder i blendern ;) Nu sitter jag med ett glas rosaröd smooottthhiee i soffan och ser vår solens strålar i rummet , JAG NJUTERRRRRRR!!!
Har fyllt upp som jag ska ta med till jobbet sen också, GOTTT!!!

Blev picknic i bilen även igår , hämtade upp Honom (med stort H ska det ju vara) på jobbet, jag hade ringt och beställt två kebabtallrikar på Ringstorp, så vi körde och hämtade dom . . . snabbt ner till ett av våra smultronställen, Lilla Platsen (som jag hörde ska bort pga husbygge) Där fångade vi gårdagens sista strålar innan den försvann ner i horisonten . . . Han med stora H:et sa att till mig . . . varför är du sååå glad . . . jag bara vaddå . . . han -du ler med hela ansiktet
Det ska jag tala om för er . . jag älskar våren och han med stora H:et . . det enda jag kan komma på ;))

Mysväckning av HAN i morse ;) I LIKE !!!

Visste du att . . . '

Det räknas som vår när dygnsmedeltemperaturen är stigande och över noll grader i minst sju dagar, förutsatt att dessa infaller efter den 15 februari
Enligt kalenderindelningen av året börjar våren i Sverige den 1 mars, oavsett väder.

DET ÄR VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRRRRR IAF ENLIGT KALENDERINDELNINGEN ;))))


Vem läser?

Vet ungefär vem 20 av er läsare är . . . resten har jag ingen aning om . . . hade varit kul om ni kommenterade detta inlägg med ert námn så man vet ;)) Vågar och vill ?  Vi ser.. . . .


Måndag heeeela dagen !

Älskling tände 43 värmeljus igår kväll ;) *mysigt* tur att Ikea säljer billigt till family;))
Imorse vaknade jag halv tio, trodde att älskling försovit sig men nej han hade bara låtit mig få sova vidare ;) skönt, snäll omtanke tycker jag !

Efter den dagliga lunch dejten var jag iväg och köpte badrums kommando ;) sååå fin i EK *såklart* några hjälpsamma killar från samhall kom fram och hjälpte mig att lasta in i bilen ;), killar som tar i frivilligt *gillas*
Där ligger den kvar och bara väntar på att DILF:en ska visa musklerna senare *S*

Vidare bar det av på badrumsrenoverings jakt ;) Blir nog bosses på Råå som gör jobbet, dom skulle skicka ut någon för o mäta och ge kostnadsförslag ;O) Hoppas att den killen ringer snarast ;)
Planerna är mörkgrått mellerat golv och typ offwhite på väggarna ;) Ek möbler till det! Vi har inte bestämmt hur vi ska göra med "vattenkastar platsen" antingen blir det badkar eller duschkabin med sånt halvbadkar ;) Filippa måste ju kunna bada på något sätt! Lutar dock mot badkar tycker jag ;)

Jobbet ringde innan, blir till o jobba extra imorgon ;)) *klirr klirr i kassan*

Snart påsk mina vänner och alla andra som läser ,ni är mellan 45-75 som läser här dagligen BTW;)) *gillas*
Har köpt största påskägget som jag kunde hitta till Filippa, det ska bara fyllas . . . klänning och godis blir det i år ;))

    *smile finken*


Over and out /// Moa

;x) Nytt nytt nytt. . .


Jaaa då var nya golvet på ballkongen på plats ....

resultatat ;  

Mysssssdag vi stack iväg för att kolla på golv och vägg don till badrummet ;) kollade lite sen gav vi upp det. . . . vi ska gå till annat ställe ;) dom hade typ köö till oktober för o fixa det till oss.. . .

vi var akut hungriga så blev en sväng inom citygross för handling . . . brum brum ner till nakenbadet på råå (dock syntes inga nakenbadare till ännu) blev fin fin picknick i bilen ;)) MYYYSS!

Sen inhandlades golvet och lades på plats ;) Del 1 gällande trädgården fixad ;) läännggtar tills mina vita pelagonier är inhandlade också;) får vänta lite ;) kallt än ;S

ajja nog om vad vi pysslar med här hemma, resten får vara er fantasi
här har ni en söndags bild ;)
Vad tycks om mitt brännmärke på bröstet but the way? ....älsklingsskägg väääääxxeeeerrr .. ..


Over and out // Ballkongfixaren;)

THIS IS MY LIFE ;x)


La finala på Melodifestivalen ,vi var bjudna till Páppa Hennneeerrriikk (henrik) på stor kyckling middag (börjar bli traddis med kyckling=we like) efter middagen bänkade vi oss i soffan Jag, Tomas, Lilla syster E, Cattis, Pappa, Farmor, Gunilla, Magnus och Linne´a ,var bara en liten tjej som fattades :S Hon brukar ha så skoj där så det var ju trist;S Men men rätt låt vann ;)) Alltid något;)
Efter finalen blev det stor kortvisning på storaaaa TV.n vi tittade kort tills vi nästan somnade haha ;))

Älskeliälskling skötte sig även denna morgon och kokade fin fint kaffe :) som i tidigare inlägg måste jag bara än en gång påpeka hur mycket jag ällllskar o vakna upp av det;))

Skav sår, Dilf:en sitter så mycket vid datan att han har fått skav sår på båda handlederna hur illa är nu inte det ;) hahahahahaha!!!!

Påskliljorna i köket har vissnat och nu åkt bort ;O ) eller vissnat, växt klart heter det kanske ;x)

Thiiiiisss isss myyy liffffee;)

Over and out// S



. . . .



Tjioollooolliiiii hopppiidooooppp :) *wiiihiiii*

Long time no see ;) SORRY!
Klumpen i magen är borta = kolonin , nu är den såld ! och rikast på kuppen, det blev jag :=)

Vår klippning och färgning av håret har hunnits med härromdagen :) tråkigt var dock när jag kom ut från väla efter det att jag klippt mig . . . tittar på vår nytvättade fina bil och inser att någon j*vel har dratt förarsidan och stuckit ;( får se hur vi löser det probelmet blev en visit till polisen iaf för utlåtande och anmälan till försäkringsbolaget! 

Ny tv bänk blev det också i veckan som gick ;) Vit, stor och fin precis som vi ville ha det : ) IKEA =we like och
eftersom älskling var och jobbade fick jag asa hem den själv ;) men man är ju inte kvinna av dålig kaliber så det ordnade jag gaaaaalant !
Blev tydligen oberverad inne på IKEA också , det fick kära sambon ett mess om senare . . . ÄRLIGT LIKSOM!

Nej nu ska jag kolla lite på nääätet efter någon som kan tänkas renovera vår toalett;I)ska ringa Binta kanske och höra vem som fixade deras är ju typ samma grej som vi ska göra !

Måste fixas:

*Bilen - repor, service m.m
*Toaletten -alles
 blablabla


Älskiliälskar min snuttidutti ;))))
over and out // Sofie




Ledighetsministers förslag ,JAG !, Delat = bra !


Japp då var man låååååång ledig ;) Ska bara in och vända på jobb på Torsdag ;)
Sov läääääänge idag halv elva öppnade jag dom igen grusade ;)

Tomas och jag har skaffat gemensamma konton, vilket är toppen isig men lite klöddigt har det varit med banken, vi var dit på lunchen idag för o fixa det sista och klanten i kassan "glömde" flytta över våra pengar så när vi kom till driven på MC Donalds för o handla snabb lunch till Tomas så hade vi tydligen inga pengar , PINSAMT !
Ajja det är fixat nu iaf ;)))

Duktiga jag har varit i farten :) Lämnade av honom på jobbet och sedan drog jag och tankade, tvättade bilen och bytta vindrutetorkar bladen :=) Så fint på rutan nu så ;) En snabbis ut om väla också ;) Dom ska tydligen bygga ut mer om jag fattade skyltarna rätt ;)

Köpte en bok på rean igår: SNÄLLA PAPPA, NEJ! Föll en tår redan på inledningen . . .Handlar om en familj där en styvpappa inte är riktigt som han borde vara . . . .  Verkar bra, men det brukar EN SANN HISTORIA böckerna vara, ska handla någon bok tll sen så man har något till stranden i sommar och något att lura med i hängmattan i stugen *love*

FILIPPA <3 : Tänker på henne varje dag hon inte är här , saknar och älskar!
Alla som står nära vet att min perfekta dag innefattar Tomas och Filippa . . . ett plus till det är vänner och övrig familj ;)

Over and out // Soooofiee

 

 


Sköter mig ;)


Tanken slog mig att jag faktiskt varit riktigt duktig på o pyssla om lilla bloggen på senaste :) Sköter mig ;)
Det här med bilder är ju lite trevligt har jag kommit på ;))

Här har ni . . . . .

Haha fan va *lol* . . . Men allvarligt nu , har jag inte hetaste brillorna i världen ? *S*
Älskling nördade till frillan så vi matcha lite bättre ;) men det gör vi ju alltid, Matchar alltså ;)
Jag menar kolla "våra pulisonger" hahahahhahaha !
Moget eller inte men kul hade vi iaf ;)

Rotmos och köttbullar till lunch idag ;) Värsta dejt maten ;) Dilf:en brukar säga att vägen till mannens hjärta går via magen . . . hur fan lyckades jag med Rotmos komma så nära? haha!!

Haha kom o tänka på en rolig sak . . . Sist jag skulle göra köttbullar till Filippa så blev hon helt till sig av ilska för hon tyckte att det var så fruktansvärt onödigt att jag "dödade" äggen  . . . ägg kan bli kycklingar!
Så förklarade jag att man har ägg i köttbullar då säger Filippa - Min mamma köper "riktiga" köttbullar och dom behöver man inte ha ägg i . . . hahaha! Försökte då förklara att även "Mamma scans" köttbullar har ägg i sig . . .
Undrar hur det blir till påsk då . . . onödigt o "döda" en kyckling för ett påskägg  . . . ELLER?! hahaha !

*SAKNAR DIG MIN LILLA FLICKA*



OVER AND OUT // SoSosofie

 


Solen skiner himlen är blå va det är skönt att leva då . . .lalala. . .


*wwwiiiee* Ser ni vår solen ? JAG GÖR !!!
. . . Solen skiner himlen är blå va det är skönt att leva då . . .lalala. . .

Nu kommer ljusa tiden tiden då det är svårt för alla oss nattarbetare att sova på dagen ;( men en tupplur räcker så får man ny power ;)) En natt till bara ;)


Får rktiga vårkänslor i kroppen vill knappt sitta stilla . . . vill bara ut ut ut . . .;)
Så snart kälen släppt och solen värmer upp dagen så är det dags att vår pyssla i trädgården . .

Årets trädgårds måsten:
*Nytt golv på balkongen
*Flytta staketet för o få större plats till ex. pool
*Så gräs
*Olja stolarna
*Måla staketet
*NJUTTTTTTAAAAA!!

Hmmm finnes vita pelagonier ? HOPPASSS!!

Over and out // Sooooooffffiiieee


VÅREN KRYPER IN . . . . HOS OSS IAF ;)



Nu har iaf hälften av snön töat ;) *wie* sååå glad för det ;) Var på utbildning i förmiddes sen lunch med honey efter att jag lämnat av honom på jobbet blev det iväg och börja smyghandla vårmys ;)

Blev lite vårlökar och titta till och med en kyckling ;) (den på hallbyrån) Var även en sväng i dalen som ligger här bakom knuten och plockade lite videkissar , kom ihåg vart dom stod från när jag var liten (bodde ju i huset vid sidan om då) så hade det inte varit för det hade jag aldrig sett dom stackarna ,för dom gömde sig väl haha ;:)

Lite tidigt med kycklingar kanske ;) men va fan såå sött ju ;) och lilla urblommade orkiden fick nytt liv med lite pynt;)

Vila är snart ett måste . . . ska jobba i natt!


Over and out // Vårvälkomnar trollet ;)




RSS 2.0