SEMESTER 2010


jjiiihhaaaa va nice vi verkar ha prickaat in rätt tid för semester...sommaren 2010 är äntligen här...varmt varmt varmt ;))) goott!!!

Vi har mjukstartat med sol och bad ;)
Kis har bilen på verkstaden för diverse 1000talskronors ve görning ;O )'Bettiga bettan tycker om att bli ompysslad ;)

Snart bär det av jag, Tomas och Filippa drar till ALV och sedan till Öland på okänd dag till okänd dag ;) Ska bli mysmys !!!

Vi ska även hinna med en tid i stugan ;)) Sååå nice där uppe ,Filippa lääängtar ;)

Ikväll blir det nog kvällsdopp med syster yster och Cattiis  ;))))

Over a´nd outt / Semester Sofie

In planerade sommar aktiviteter;)


I sommar ;)) Underbara sommaren 2010...

Filippa och jag har varit och handlat litge på rean idag , blev en super söt jacka till henne och två klänningar till mig ;) Filippa behöver ju verkligen inte fler sommar klänningar ...speciellt inte nu efter ullareds inhandlingen ;P

Snart är det semester ;) , vi har lite inplanerat ;) Blir Astrid Lindgrens värld, massa sago skoj för Blippis ,själv har jag varit där så många gånger att jag tappat räkningen haha , Öland är nog det jag ser mest framemot och lite annat smått och gott... en sväng till Skånesdjurpark har jag även lovat lillan , hon jag och hennes faster var där för en tid sedan ;)  Men nu har jag lovat att vi ska åka dit med "pappa" så denna gången får jag återanvända mitt kort ,har nog aldrig hänt förut ;)
Filippa har även önskat Toselila (igggeeen) tjatigt haha ...

Vi hoppas så klart på attt vi får as bra väder ;) , och att flädern blommar så att vi får go go saft;)

Tomas min ögonsten , mitt hjärta , mitt allt ....
Älskar dig då, nu och sen ;)) <3<3<3

OVER

AND

OUT


//Sofie


Sommar?

Någon mer än jag som noterat det ovanligt kalla , ruggiga klimatet ? Allvarligt nu får det väll vara bra?! Trötta mig .... Haglade som bara attans i Landskrona idag ;S brrr...

Härromdagen var jag och Lovely i Ullared ,handlade lite bra o ha ;)
Blev sååå klart massa mer saker till Flippis ,massa kläder (hon som inte skulle ha mer kläder) , ny Kitty Pool , en prinsessklänning *hon kommer älska den* ännu en tiara med halsband och örhängen ;) diadem ,klämmor....hon kommer bli glad ;))

Om exakt en vecka går jag på semester *ofattbart* känns ju som oktober ,endast löven på träden får mig att faktiskt tro på att det är JUNI ;) Snart midsommar ;))

Den ena kattungen är utflyttad ;) Den får det bra ;))

Neej nu ska jag surfa vidare ;) *S*

Over and out // Blivande medlem i semester kommiten ;)) *S*

Helgen som varit , veckan som väntar....


Tomas har hjälpt sin tvillingsysters kille o lägga fin fint golv i deras v-rum ;) Själv har jag umgåts med <3:at (Filippa) , Tomas Tvillingsyster Helen och hennes barn Max och Felix...
På lördagen var vi på SKÅNESDJURPARK, i Tomas mammas koloni , på grillning hos nårga vänner till Helen och Peter och sedannnnn sist men inte minst sååå skulle jag och Helen plocka rabarber till mig ... hmmm en död katt gömde sig där i under bladen ...sedan skrek vi som två högljuda barn haha ...märklig ...udda händelse ...går inte att förklara ;) Stackars kissen har nu hittat till sina ägare igen ;)

Söndagen: Helen och jag gick in på umgås dag två, Vi "pysslade" med katten och åkte på Loppis i EKEBY (hålan som gud glömde 2)

Måndag och Tisdag med jobb och dyl är avklarad ;) Imorgon är jag och Filippa lediga , vi ska pyssla , baka muffins med hjärtan på ;) och bara mysa o vara lediga ;))

Neeejj jag är sååå trött nu ... bäst o krypa ner i sängen ;)

Tomas och Filippa <3<3<3<3


Bilder från helgen ;))




Sommar 2010 ...


Tjoooohoooo jahapp sommaren är kommen "enligt kalendern" vi har bara ett par veckor kvar till semestern;) *wiieeeee*
Niiiiiccceee ;)

Igår var jag på motorcykel tur i Danmark med pappa , god mat och mycket trevligt...vi kunde haft lite bättre väder bara!

Ledig hela veckan nästan bortsätt från p-möte på torsdag ;)

Neeeej nu ska jag stääääddda stääääddda =)

TOMAS : mitt hjärta, min älskling ;) *pusss*

Over and out // Sofie


RSS 2.0