...Ny dag , nya steg ...PRICE THE LORD ...


Varje morgon som man vaknar väntar en dag med nya steg , nya händelser. Våran dag började med att Tomas hade fått ett mess från sitt ex (Filippas mamma) smset var något i stil med om jag var jehovas eller nått för lilltjejen hade tydligen sagt att jag hjälper Gud haha vad hon nu menade med det , Filippa asså. Iaf vi skrattade ju strakt åt detta ;)
Senare sms så förstod vi att hon var sur på något sätt då hon senare skrev att hon inte trodde att hennes barn skulle hitta på något sådant haha !! Barnet i fråga är 4 snart 5 och har precis som alla andra normala barn livlig fantasi och tolkar sina intryck som hon själv vill. Hon hade även sagt att hon inte ville bo här.
Tänk om vi skulle ta allt på allvar som tösa biten säger haha ... jag menar i så fall vill hon ju varken bo med oss eller sin mamma...
Ajja jag kan iaf inte göra mer än o skratta och tillägga att vi iaf är jätte glada för att F kommer i morgon och att hon bor här med oss ;))


Har lagt schema för februari och halva mars nu idag =)... vi ligger lite före i tidsperspektivet på jobbet , skönt men ändå jobbigt !
Fick årets julklapp idag en check på stefan pålssons körde direkt dit och hämtade ut min stora fina lax ;) *mums *

Nej nu ska jag gå och be till Gud och sen ska jag hjälpa honom att städa här hemma tänkte jag

Over and out /// RELIGÖSA JAG ;)

Körkort , Jul hemma hos oss ,Bonus barn


Jaaa mina vänner och alla andra som läser här . . .

Körkortet är fixat 25/11 så gudaskönt vill jag meddela det underlättar för oss enormt, jag kommer fortare till jobbet , tomas kan börja jobba senare och Filippa får kortare dagis tider (;

Nu har julen landat hemma hos familjen Håkansson , Olofsson , Zander
Julgardinerna hänger fint i alla rum och juleljusen lyser varje kväll ,juldukarna m.m är på plats och några klappar är köpta. Filippas present kalender blev succé ;)Klapparna från i fredes och framåt hänger och dinglar tills hon kommer hit igen!

Satt och läste lite på nätet idag, var inne på ett forum ang bonus barn , helt och ärligt är jag riktigt chockad över att vissa på fullaste allvar lever i värsta askungen historien.
Kan inte förstå hur föräldern i sambo livet med den nya kan acceptera det levandet och ännu värre att barnen i fråga som i alla situvationer enligt mig är helt oskyldiga ska behöva växa upp under sådana omständigheter sen för den delen fattar jag inte vad en människa som vantrivs med barn eller barnet/barnen i fråga gör . . . . Varför ger man inte bara upp ?!!!
Med detta vill jag även ha sagt att så är det då inte här hemma iaf (: FILIPPA <3

Nyår är nu även klubbat , vi åker till stugan ;) Jag, Tomas, Filippa, Pappa, Syrran, Cattis , Gunilla ,Magnus och Linneá  ;)) God mat , raketer, öppen spis och trevligt sällskap sen behöver man inget mer eller joooooo läääääässssssskkk ;)

Nej nu får jag åter gå till något ....

Over and out // $ofie



RSS 2.0