It´s a miracle ...But why?!


Livet tar alltid vändningar när man minst anar det har jag hört och jag har även kommit på att det faktiskt stämmer!
För ett år sedan hade jag mitt "trygga" och "super bra" liv tillsammans med D, inget var väll egentligen fel men sen hände det något med mig som fick mig att fly ,fly från det som var tryggt och bra, jag vet att jag förmodligen kommer att ångra det en dag , men allt kändes och känns fakitskt fortfarande rätt!
Jag behövde omväxling och det fick jag , jag fick på köpet även "komma hem" hem till "min" stad HELSINGBORG komma nära min familj och mina vänner ! För det är ju faktiskt så att vänner och familj är ju det som ligger en varmt om hjärtat ...

....<3<3<3 Jag älskar er hela bunten, ni vet vilka ni e <3<3<3.....

* NU DÅ ...?! ... It´s a miracle ....But why ? .... Why now?.... *
Heeeeerrreeegud i hela himmelen !

Snart kommer Catta baby hit och vi ska dricka kaffe ,IGEN och snacka skit  det behöver vi !

Over and out // Sooofffiiee

This weekend


Kaaaattaaassttrrrooooff va fuller jag blev i fredes ,herre min *Gud i hela himmeeellleeeennn, blev för fest hos DILF:en
sedan kroegen och därefter efterfest hos "skjortan" träffade där en del gamla polare ,fan va kul ;) Trillade in genom dörren vid fem på morgonen dåligt kapabel att vandra in till sängen , sov en liiiiiten stund ;)

Sen va de upp och rakt in to the shower, därefter hem till DILF:en sedan softade vi hela dagen och den dagen gick undan vill jag lova ! Liten tur till varmare B.grader hanns också med ;) Brunast blev jag hahahaahaha !!!! Lite GH blev det med fast mina fingrar och hjärna hängde ej ihop igår blev inte så bra resultat vill jag lova, så det fick bli sängen!!!

Dagen S , Lutt  kom på kaffe ;) ,Nice o ha dig här gumman !! Saknar att bo nära dig ;;S Efter en stund trillade även den lilla filuren PET in ;) var ju ett jävla bra tag sedan vi drack kaffe ihop :S men det lär det bli ändring på !!
Nu har det varit solning på RAKA RÖR snart blir det dinner och film med DILF:en

Kom på att jag har ju inte dåligt med smeknamn på folk och jag som hatar att själv ha smekisnamn haha smekisnamn hur lät nu det då ;)
DILF:en är ju då Tomas
LUTT är ju då Charlotte
sist men inte minst är ju PET såklart Peter
ser ju litta skumt ut när man läser ;)

<3<3<3<3<3 LUTT <3<3<3<3<3

Over and out ///// Soooofffiiieee ;)


Till dig ....

Till dig som luftat min cykel ,vält mina balkong möbler och ringer från dolt nummer till min mobil utan att säga något!!
Var det något du ville eller?

Nu blir det iväg o handla med Tomas sen hem och fortsätta med de kalla goda i kylen och göra ve sig inför kvällen ;)
Vi ses i dimman gott folk ;)

Over and out /// Soooffffiiee tha paartyfreek

PAARTYTROLLET IS BACK IN B.......


Jahapp då var det Fredag EM en solig och härlig sådan ;) Catta och Tobbe är här ...NICE ;) Energin är inte på topp vill jag lova Tobbe nannar på soffan och jag och Catta sitter enbart och degar ;)

Idag mår Trollet bra och känner på sig att det kommer att bli en kanon helg ;) , dock ryggsmärtor usssh... En och annan blackout har det också blitt !
Ikväll blir det PARTY och PAARTYTROLLET ska göra staden osäker ;)
Pratade med O nyss, blev bestämmt att vi skulle träffas ;) ,det är ju på tiden tycker jag och ser fram emot det ;) han skulle tydligen ha fest ikväll så blir nog en sväng dit framåt småtimmarna ;) haha !

Snart ska jag fixa min cykel som skummt nog har tappat sin luft ;S haha men det gör inte mig nått för nu har jag promenerat istället och det ger ju bättre resultat mot valkarna säger dom som vet ;)

Ska till MAXI en sväng sedan och handla hem inför bakfyllet imorgon ;)

Over and out /// Paaarrrttyyytrrrrooolllet som lätt ska vinna F vinner ikväll


Att vara eller inte vara ....


Ja att vara eller inte vara det är frågan ...
Varje dag är en ny prövning , ett nytt tillfälle att göra något vettigt , något idiotiskt , något bra, något snällt ,något korkat osv. man väljer själv har nog gjort lite av varje idag känns det som . . ..

Längtar tills mörkret kommer så man ljusen kan tända .... Blir film och mys kväll idag ...varma sig i soffan ... hoppas¨på att vakna utvilad och kry!!!

Pusss // Trollet

Tänk er att vakna upp 23år och känna sig som överkörd av en traktor!

Jahapp då var man officiellt 23år gammal idag då ,shit för exakt 10år sedan på dagen var jag i åre och firade min 13 års dag ,firade att jag blev tonåring , idag vill jag inte fira alls känner att stegen mot 30 går fortare än fortast!
Vaknade tidigt av DILF:ens klocka, somnade om efter han och dottern sin åkt iväg ,vaknade igen vid tio tiden kände mig överkörd av en traktor näsan var mer täppt än silikonet i hålet på badrummet, hjärnan är tyngre än vad den är klok och benen känns rörligare än vad dom egentligen är !
Hoppas på att inte få fler blackouts idag ,fick fyra igår riktigt jobbigt och obehagligt vill jag meddela.

Till dig som reggade dig på lunar samma dag som jag ;)
Du du...due ... Allt känns så svårt, så komplicerat och ohållbart.!!! Vet inte hur vi ska få detta att funka ! ! !

Vill även säga grattis till litta annat födelsdagsfolk idag :
*Natalie 23år
*Affy 24år
*Mormor 68år
*Gullan 70+

Hoppas ni får en bra dag tjejer ;)

kramis // Sofie

OBOY VILKET VACKERT VÄDER SOLEN SKINER IDAG....OBOY....


Godmorning fuc*ers !!

Inte ett moln in the sky idag , verkar bli fint väder , Catta gumman kommer väll om en stund, dricka kaffe och umgås är vad vi ska göra och om vädret tillåter blir det även en smothie på balkongen == )

Fredag är även vad det är idag, underbara Fredag för vissa och för andra innebär det att jobbehelgen börjar ,men inte deppar jag för det inte !
Då håvar man ju in pengar istället för att spendera dem ';€)

Snart e de sommar fuc*ers såååå jävla nice ju, fram med solbrillorna gott folk solen är här för att skina på oss några månader ,fånga dem strålar ni kan och glöm inte att underbart e kort! Allllldellleeess för kort!


Nej nu ska jag inte hänga här mer nu blir det på med dagens outfit!

Over and out // Jobbtrollet


Flytt*2 , lägenheten , renovering ,våren



Våren e nu här och f*n va skönt det känns, igår fick jag en "Snicki Solbränna" på benen när jag solade på balkongen haha ! Solen tar nu gott folk så ut och bränn er ! Har varit ledig i exakt en vecka idag *ushh så härligt* Catta och jag har degat på balkongen i två dagar så j*vla härligt ...läääängtar tills sommaren kommer ... Var och köpte en ny digitalkamera igår måste ju kunna ta bilder ;)
Blen även en ny mixer så vi kunde fixa smothies ;) Gottit värre !

Har även köpt in lite tapeter till kök och v-rum ;O) Så snart blir det fart här hemma haha !
Har tittat ut tapet till sovrummet också men inte köpt än får ta de andra först ...
Planerna i lägenheten innan sommaren är följande:
Sovrummet: Lägga nytt golv, flytta garderoberna , tapetsera om och inhandla ny säng 160 :) , byrå i ek och diverse små detaljer;) Sissst men inte minst sätta upp nya lister direkt annars blir det inte av har jag lärt mig haha !
V-rummet: Tapetsera , inhandla matta, soffbord, tvbänk och diverse små detaljer ;)
Köket: Tapetsera om , inhandla köksbord och stolar och fixa med diverse små detaljer :)

Catta gumman har nu lämnat sin lya för att flytta hem till boet i Gantofta "hos PAPPA" hihi!
Sen igår hjälpte jag och Catta Tomas Tompa DILF:en Olofsson att flytta in i hennes apartment :) Var en snabb flytt enl mig ;)

Fick min nya fina pärlblå cykel förra helgen ,ojoj vilken fin mojäng det där är ;) Ska använda den snart för att cykla och släppa in Catta gummans katter i DILF:ens lgh ! Dom vägrade lixom komma in igår innan vi stack hit ;(

Idag e det FREDAG en underbar sådan, partytrollet ska inte festa denna helgen!  Har på senaste kännt att dte har blitt för mycket paaartyyy och det är ju egentligen inte vad jag är van vid , visst brukar jag festa men fan inte varje fredag och lördag och typ en vardag i veckan !
Så nu får det allt bli en liten paus ,vila upp sig inför sommaren haha då blir det  HAMPAN för hela slanten !

Ajja nu blir de till o göra ve sig sen sticka iväg och släppa in katterna !

Ha en bra dag ! /// Nykterhetstrollet!

RSS 2.0