Paaappppaaa och Soooofffiiiee jag viiiiillll......


Filippa var på sin efterlängtade utflytkt med dagis igår , lämnade av en mycket förväntansfull flicka och hennes matsäck på dagis igår morse ;) ....Dom hade haft jääätte skojjit ;)) På väg hem handlade vi en liten sommar pressent till Tomas ;) ....Filippa fick sig också en liten *pom poms*

Morsdag på Söndag så vi handlade lte choklad till våra mammor också ;) ...........

Torsdag morgon och jag blev väckt tio över nio med frukost på sängen ... lilla flickan hade gjort en frukost bricka beståendes utav Tomas ouppdruckna morgon kaffe och en bit hjärte choklad som hon hade snott i skåpet till mig haha *SÖTT* sååååå det blev choklad till frukost BUSIGT ,GOTT, ONYTTIGT.... men yttert uppskattat...
Vi var lediga idag ;) lunch med pappan kl 12 och sedan gick vi bort till Casper och Marie och lekte lite ;) Lilla Junie fick sin välkommen till världen pressent ;)) Såååå söt är hon ;))

Vi var även en sväng hos min pappa idag och hoppade på studsimattan ;) *wiiieee*

En liten sväng för schoppinngg av lite mer Filippa kläder hann vi också med iag *hon som inte skulle få mer kläder nu* sååå bra gick det ;P

Nu är det familje mys ....sista kvällen man hör paaappppaaa ochhh +soooofffiiieee jag villlll.... madagaskar 2 är precis avklarad ;))


Nej mys mys och..... OVER AND OUT // Soooooffiiiee


100 inlägg;), Tänk om...



Jahapp 100:de inlägget det här;)'
Jobbe vecka som anttans ;)) ,Filippa vecka....

Har haft en bra dag på jobb, även om vabben strömmade in som bara den ;) Hämtade Filippa på dagis ... stackaren hon var sist hem ... dock inte ofta det händer ;)

Tänk om..

... det var härlig sommar värme ute...

.... man hade semester nu ....

.... kattungarna inte var så jobbiga *ler* ...

....jag inte var godissugen *heeeela tiden*....

....TÄNK OM ;)).....

Hissar...

*hm.com

*family

*4,5 veckor till sem

*Summer 2010

*Youtube

Dissar....

* Hushållsarbete *är i lat period*

*Bilen med allt som måste fixas ;/

*TRAVIAN....


5 hissar och 3 dissar ... måste ju innebära att jag känner mig ganska positiv iaf ;O )

OVER AND OUT /// Sooooofie


BILD CHOCK....

 

Först ut ... Tosseeeelilllaaa ...

En härlig dag med vi , Cattis Emma och Pappa ;) När vi kom dit var där 8 km bilköööö ... Filippa tog årets första dopp ;) Vi fick se Ola, måns , jill och amanda ...lite allsång var vi också med och tjoade till ;)



Efter Tosselilla var det dags för kalas i Glumslöv......




Söndag ... vi lämnade Filippa på kalas hos Saga (hennes dagis kompis) där efter blev det en sväng på loppis fyndade en fin rosa linneduk och en knypplad "tant duk" och ennn super fräck lampa som vi har gjort om till ljusstake....sedan var vi en sväng och fikade hos Tomas stora syster Stina ;) Tevligt....
Vidare blev det kalas för Morbror Martin *tevligt*



Man kan säga att det har varit en kalas helg bokstavligt talat haahaa


Over and out // Kalastrollet


Helgen kom och gick


Tjoohooo;) helgen kom och vi lämnade ifrån oss lilla F i fredags... ;S ... på gott och ont det dära ..vi saknar henne enormt<3 men vi får ju mer tid för oss själva som par <3 Igår var vbi på kalas och sedan blev det film mys...sen i morse började vi med två filmer och sen åkte vi o köpte mat och åt i lilla bilen (tradition) sedan blev det kaffe i Domsten ;) stackarna dom får inte sålt mycket pga det as kassa vädret....7 grader va fan e det ?! Filippa hade dans uppvisning idag ;S vi var ju inte där men i tankarna var vi ;)
Vi handlade lite mer sommar kläder till henne igår ;) super fina ... kan inte låta bli !

Imorgon blir det jobb ;) Kannnnnn vi få lite sol då då ?
Snart blir det ännu mer film med honey innan sängen kallar ;)

Solen skiner på oss <3<3<3
Jag ääääääälskar min familj ;) Tjat tjat tjat men vad kan man göra ... iam happy....a happy happy girl!

Over and out // Sofie

Flickorna,kalas,Barnkanalen


Filippas vattkoppor är nästan borta nu ;) kliar inte mer ;))) Barnkanalen är nog det som är mest uppskattat när man är hemma med sjukt barn . . .
Igår var Tomas hemma med henne och jag var o jobbade ;) Idag är det min tur igen ;)
Vi har precis sprungit hem från tvättstugan , för under tiden som vi var i tvättstugan hann det tydligen börja ösregna , kläderna hänger på tork inne på toaletten ;) Snart ska vi dit igen men denna gången ska vi ta med paraply har vi bestämt ;)

Igår firades lillasyster hemma hos pappsi mys mys och goooo mat ;) Studsmattesäsången är ifull gång, längtar även till pooollllllen åker fram men det känns långt borta idag endast 5grader ute ju ;(

Innan kalaset åkte vi in om sko punkten så flickorna i familjen kunde få lite nya skor, det blev vars ett par ballerinor och så ett par slipin till mig ;) Ta tre betala för två gillas ;)

Nejjjj nu blir det ännnuuuu mera mys till barnkanalen ;)

Röd dag imorgon och heeella familjen är lediga ;) Skulle egentligen jobbat inatt men blev ledig ;)
Fredag blir det dagis för första gången på två veckor för liten flicka ;)

Over and out // Regntrollet

Pålsjöskog, toaletten , Familjen


Jahapp helgen kom och gick som vanligt, i lördes var det tänkt att vi skulle på konfirmation och idag på kalas , båda inställda pga av Filippas vattkopper , hon säger att tillochmed fröknarna på dagis säger vattenkopper ,okunskap kallar jag det !

Som jag tidigare skrev iveckan så skulle jag även ta familjen till pålsjöskog och det gjorde jag för iskogen smittar man ingen ;) Pannkakor med grädde och hemgjordjordgubbssylt som matsäck och sen åkte vi och tittade på vitsipporna *så underbara*

 LITE BILDER FRÅN SKOOOGEN ....

Lillasystern fyller 13år idag TONÅRING .. kommer ihåg min 13årsdag den firade jag i Åre ;)

Eftersom familjen vattkopper inte kunde fira idag så får vi göra det en dag i veckan ... Filippa ska vara hemma ett par dagar till från dagis, vissa av dom stora är fortfarande vätskefyllda.. imorgon så ska hon och jag gå o träna borta på gymmet, där är vi ensamma så vi smittar ingen och så får vi snygga rumpor *gött*

Toaletten är ännntttlliiigggen ifullt bruk , Jag och Filippa invigde duschen tillsammans igår kväll ,hon bara älskade massage munstyckena ;) Älsklingen invigde rakning framför nya speglen *han var såååå glad*

Óver and out //Sofiiiieee


Bundit den lilla i svansen

Har Fredagsmys med familjen efter en lååång vecka på Teacch utb .. nu har jag precis bundit Filippa i svansen och sjungit de vackraste ord jag känner. . . ho ajja aj aj buff... ;)

Trött trött och trött ;)  Har sett fram emot helgen extremt ! Ha en bra weekend gott folk ;)

Älskar mina troll T och F extremt och enormt ;) // Sofie

Vattkoppor och Vitsippor


Tjohooooooojjj ;) Teacch veckans andra dag har nått sitt slut ;)) tre dagar kvar ;)) toppen utbildning tycker jag och jag bara suger åt mig information och kunskap!

Filippa har tydligen fått vattkoppor ;S inget kul för henne men bättre nu än om 20 år , för inte önskar man någon bältros inte. . .. Hon är hos sin mamma tills Fredag, hoppas hon baddar med potatismjöl för o lindra klådan ;)) I helgen är det tilltänkt att vi ska på konf på Lördag och kalas på Söndag , hoppas att hennes koppor har slutat vätska och torkat så vi kan gå ;))
Hade även tänkt visa Filippa en sak som jag "hittat" i skogen som kommer göra henne jäääättteee glad , VITSIPPORNA blommar gott folk , tyvärr får man bara titta inte plocka , dom är fridlysta !!!!

Kommunal (mitt fackförbund) fyller 100år i år och det firar dom med familjedag på Toselila ;) köpte biljetter till mig Tomas och Flippa idag ;) 50 spänn, buss ,inträde och korv ingår haha billigt eller vad ;)
Köpte en biljett till Emma (lillllaa syster) tänkte hon o Filippa skulle ha kul ihop, ringde till Cattis då visade sig att hon pappa och Emma har redan biljetter via Cattis som också är kommunal ;) Så det blir en liten familje fest ;))) Naaaajjjss ;))

Snart är det DESPIS * we like *
Nej nu ska jag dona lite innan ;) , man hinner ju´inget nu när man är i väg 10 h per dag haha ... shit jag är ovan så jag längtar eftentligen tillbaka till jobb ;))

Over and out /// Sofie

Maj maj måne trilla ner i skåååne ;)


Jahapp då var det Maj månad och deklarationen ska vara inne i morgon gott folk ;)
Veckan som gått . . . Har varit en hel del jobb, min jobbe helg nu också jue ;S skönt och trist men roligt o va ledig när vi har Blippis jue ;)) I veckan har vi fått toaletten renoverad *skönt*
inte klart än såååå klart ;S men målet är att allt ska vara helt klart tills Fredag då flickan 22 kilo tung kommer hit ;)

Valborg , vi körde och tittade om vi kunde hitta en eld , vi hittade den körde förbi den och hem hahaha... inget o stå o frysa vid , roligare för barn sånt där och vi hade ju inte det!

I morgon drar det igång , min utbildningsvecka i Lund , ska gå TEACCH ,en utbildning i tydliggörande , ska bli jättttee super spännande ,hoppas på att få lära mig mycket ;)

Schema tills Oktober är nu lagt ;) Skönt , jobbigt och skrämmande i en saaaaliiiigggg röra ;)

Älsklingen har rakat av sig håret ;) Hans experiment fortsätter.... börjar undra om det är någon form av kris *s*
Men han är ju så klart fin ändå , enligt mig är han ju det alltid min super fina, super heta och helt enkelt underbara honey pie ;)

Neeeeejj nu ska jag nog ge mig på delarna till den dära fina duschkabinen vi köpt ;) Eller jaa älskling och hans pappa har varit o köpt den idag ;))

Over and out // Miss Super trötta jag

RSS 2.0