Snowwwwkaaaaaoooosss


Mihhhaaaaallla vilket snöväder det kom igen ;S . . Halt o köra till jobbet!
Ska jobba en hel del nu framöver så jag hoppas att snöskiten försvinner !
Kanske är den borta till min födelsedag ?! APRIL?!
Fan vad jag längtar till vår och sommar nu jag bara älskar det . . . sitta ute i trädgården på morgonen (gärna tidigt) dricka kaffe och röka en härlig (cigg menar jag inget annat)
Fram med dom blommiga dynorna så fooooooorrrttt solen tittar fram är mitt motto !

Jobba äta sova dö?!
Japp så är det bestämt för de flesta av oss . . .

Under tiden är det meningen att man ska älska sina nära och kära , FAMILJEN . .
Vad är man utan familjen ? !
Nu är jag där igen FAMILJ och VARDAG bla bla bla för vissa . . . men allvarligt är det inte så att man lever för att älska , älskar för att leva ?!

FILIPPA <3 min lilla prinsessa <3
Tänk att någon annans barn kan betyda så mycket för en som hon faktiskt gör , jag skulle ge mitt liv för den tösen
Hade jag kunnat hade jag köppppppttttt varenda prinseessss klänning i världen till dig ;))

 I WILL ALWAYS LOVE YOU NO MATTER WHAT !

Over and out // Sofieee

FD TJOCKIS SOFIE. . . . 46? nej tack


Historien . . . Hösten 2008 ställde jag mig iförd mina kläder i storlek 46 på vågen mätaren rusade upp till 96,något . . . usshhh nästan 100 . . .
jag mådde jätte dåligt efteråt och bestämmde mig för att aldrig bli en 100+
Jag ändrade mitt ätande . . . efter ett antal kommentarer som -Sofie har du gått ner i vikt?
vågade jag äntligen mig tillbaka till vågen och mycke riktigt det hade jag . . . sedan dess har vågen varit min bästa vän mätaren bara sjunker och nu visar vågen 50+ och jag står där iförd mina kläder i storlek 36 (i vissa byxor tillochmed 34) det kallas härlig känsla.

Till en början var folk glada och man fick kommentarer som -Va duktig du är osv. men en sak har jag lärt mig av detta och det är att folk jätte gärna ser att man går ner i vikt och tycker att det är kul . . . till en viss gräns .. . .man ska akta sig för och bli mindre än andra då händer det . . . avundsjukan kryper på och kommentarerna ändras - Sofie du försvinner -Sofie du kan inte må bra bla bla bla. . . .jo jag mår bra i min kropp bättre än innan vill jag meddela så till er som verkligen är glada och tycker att det är kul TACK och till er andra get a life ;)

Ett par kilo kvar sen är jag redo för beach 2010 . . . är du ?

Och till er som kanske har litta kilo för mycket våga visa er, våga stå på er, visst är man lyckligare när vågen visar mindre men folk tycker inte mer om er för det !  Så älska dig själv och gör du det inte ,gör något åt det !

Over and out /// FD TJOCKIS SOFIE . . . NU 50+ / 36 :)


Jag har kommit dit . . .


Ibland inser man inte saker förens det är försent, ibland inser man tidigare än så. Jag tror inte man fattar hur glad man ska vara över att ha ett jobb kvar efter finnans krisen tex. men jag tror att dom som förlorat sina jobb vet nu .. hur glada dom egentligen var  ! dom tääänker nog soo what om vi inte skulle få något julbord i år . . . medans en annan går o klagar INGET JULBORD?????? .... så egentligen ska man ju hålla käften för man har iaf ett jobb ;)

för vissa låter väll detta som rena rappakaljan och det är det kanske .....

Vardagen ... man handlar ,tar tillvara på sina intressen :),  lagar mat , tittar på tv och bara är med familjen. . . . kan tyckas tråkigt . . . men NEEEEEEEEJJJJJ NEEEEEEEEJJJ DET ÄR PRECIS SÅ DET SKA VARA !!!!!!!!!
Jag har läääänge brytt mig om små skit saker och irriterat mig på saker som egentligen inte betyder ett skit om jag inte har min familj kvar , med min familj menar jag de två människor som är min vardag TOMAS och FILIPPA <3

Utan dom vad är min vardag då ? ? ? ?
Nej mina vänner nu ska jag tala om en sak för er , JAG HAR KOMMIT DIT , DIT DÄR DET BARA FINNS EN SAK SOM VERKLIGEN BETYDER MEST  """ MIN FAMILJ """

Jag har kommit dit , till tidpunkten där jag har insett att jag vill leva med den här mannen, jag vill bygga upp något som jag aldrig tidigare byggt !


TOMAS , FILIPPA <3 ni är min VARDAG !!! 

Over and out /// ER SOSOSOFIE

RSS 2.0