Lördag lördag lördag hela dagen


Filippa <3;at blev lämnad igår ;S , jag var på välbehövlig massage på DIVINO hos Cattis ;) *TACK*
Hade hemma kväll med mig själv igår (förmodligen sista gången på lääänge) ,honey pie var på handbollskväll ;) Hämtade upp en något berusad sambo vid tolv ;))

Idag har vi tvättat tillsammans, varför är det så mycket roligare att vara två ?

Snart blir det duschen och sedan kalas för mammsen ;))

Inte nästa lördag utan Lördagen därpå beräknas vår lillkille komma och jag har fortfarande inte packat BB väska haha ,face slap på den eller vad?! Nej i morgon ska vi fan göra det ;))

Ett steg bak och två fram - kom i håg det !! *S*


Over and out // Soooofie

Ont de gör ont, ont en stund på natten och MYCKE på dan ...


Låg totalt pall igår, hade ont ont ont. Magen var som en nypumpad basketboll ... ryggen, benen och ljumskarna värkte värre än något annat, kunde knappt resa mig upp! När Tomas kom hem började jag gråta när han frågade hur det var ... Den dagen stryker vi från almenackan tack!

Peppar, peppar har jag ju haft en toppen graviditet enligt mig själv ;) Lite klödd med foglossningarna bara men litta får man ju tåla ;D.

Dagen i dag... Filippa har fått ledigt från skolan idag, eftersom hon skulle följa med en gång till barnmorskan. Det gick bra , "storlilla killens" uppskattade dags vikt 2,8-2,9kg. Mammans vikt hoppar vi o prata om haha! Magen är långt nere nu och SF måttet hade minskat så redo är han allt...men jag hade inte trott annat med tanke på hur han stongar mitt venusberg med huvudet ;D

Nu har jag och blippisen precis ätit mannagrynsgrytan (mannagryns gröt) MUMS!
Nu blir det lite städning innan det bär av till Divino....honey pie ska klippa sig ;D...

Därefter ska jag och Filippa hem till syrran (Jessica) och byta lite pressenter med Aidan ;D

Åhh har ju glömt o skriva att vår bebis fru föddes härromdagen.
Lilla söta Ebba 25/1 -11 kl 17.17 och hon är verkligen jätte söt ;D
Grattis Sara och Henrik till fint underverk (;


Have a great day!
Over and out // Sofieee

Som en fisk (;


Lördag idag ;) , Filippa har varit på Filborna och simmat, hon var ensam i sin grupp, bra för henne för då fick hon ju all uppmärksamhet själv ;) och den uppmärksamheten lönade sig ....hon har idag lärt sig att simma under vattnet, helt otroligt hon simmade som en fisk där under ;) *Stolta*

Har precis dammsugat över lägenheten, snart blir det till o montera vårt hemma meck till skötbord haha !

Filippa har precis varit ute och lekt en stund , nu dansar hon för fullt till melodifestivalen 2007 på DVD haha ! Tomas nannar en stund ;)

Ushhh nu börjar det bli mörkt ute *don´t like* jag vill ha ljuuuus ljuuusss ljuuusss VÅÅÅÅÅÅRRR!

over and out /// sooofie

Vårkänslor?


Ohhhh varför är det samma sak varje år? jag får vårkänslor i Januari?!
Igår var jag ute på flowerteem och kollade om de hade fått in något vårsortiment, hmm inte direkt ... jag kan meddela att detta inte är något konstigt det har varit så de föregående åren också haha ... de är med andra ord inte sena utan jag tidig....! Blev iaf en fin stokke filt till bebben från babyland REA i like, 299 blev bättre än 600 tyckte jag (;

Jag vill ha lökar i krukor och arrangemang överallt ... jag vill ha bort vinter blommorna ur blomsterlådorna ..jag vill vår snygga ballkongen ... men det får väll vänta en månad till i år också antar jag !

Nu börjar mitt tjat även om mina vita pelagoner, i år ska jag dock ha tag i några med bättre kvalitet än de jag fick tag i förrra året....

Fint väder som attan idag ;D och jag har inte gjort annat än o sitta inne ....
Ska nog ta ett litet städtag om en stund sen kommer Binta ...om hennes mega lax är klar snart hahaha!!

Ringde babyland idag och bad dem montera vår fin fina vagn ;)

Imorgon kommer prinsessan <3<3<3 läääängtar;) Då blir det myskväll för hela slanten, det ska jag se till ;D Leeet´s daaannnncee (;,god mat, snaks och en masssa mys i soffan med levande ljus , SÅ FÅR DET BLI (;

Nu går solen ner även datalocket (;

Over and out /// Sofie


Tvätta, städa , packa?


Tvätt- och städdag idag ;) Härligt *not*, besvärligt *ja* haha !
Del 2 på föräldrar utbildningen är avklarad ;) Tydligen lägger familje "BB" ner 1 februari *suck*
ajja vi får väll ligga i en sketen sal på lasarettet när lill killen kommit, inget kul men vad gör man !

Vi har varit och beställt om den berömda ROSA (skötväskan) mot en grön mönstrad istället ;)) Det går ju inte med en rosa haha vad tänkte vi ?!
Lite skötbordsletande har också skett , utan goda resultat det får sluta med ett hemmabygge *S* bästa lösningen tycker vi antingen är de skit dyra eller också opraktiska, höll på o ge upp ett tag och bara byta på golvet ;)) Måste ju trots allt vara säkrast, då kan man ju inte tappa sin guldklimp ;D

Vi borde packa förlossningsväskorna också, kläderna är iaf tvättade nu ! Får bli någon dag i nästa vecka packningen sker ! Nu är det typ tre veckor tills vidundret beräknas komma, han bökar som bara den där inne så det är nog trångt i lilla magen ! Ja lilla magen kan man säga för den är inte stor precis, barnmorskan tippade födelsevikt på honom (om han kommer när han ska ) 3400 g ? Ja vi får väll se !

Snart är det Fredag och vår prinsessa anländer! Längtar <3 Hon är ändå den finaste lilla flicka som finns , bara så ni vet haha ! Ska ringa Lilla syster Emma och höra om hon vill åka skridskor till helgen ;)

Bla bla .... känns som om allt jag skriver är osammanhängande, är väldigt tankspridd now a days! *SORRY*

Over and out // Sofie

Tomas, Filippa ,Bebis...Gott nytt år

 
Tjoooohooo;) Gott nytt år gott folk (och alla andra *s*)

Julen kom och gick .... Filippa och Tomas har båda hunnit fylla år därefter ;=)Till henne blev det den finaste dockvagnen vi kunde hitta och en docka (Filippas nya bebis vid namn Kajsa) och lite annat smått :)
Till honom blev det en ny data ;)
I går firades de båda med släkten , tack alla för ett bra kalas efter tre dagars hårt slit är det över och nu infaller sig vilan haha....

Gick upp sex i morse (inte van) Filippa såg ut som ett yrmonster när vi väckte henne, Tomas kommentar "- Hon är sööööt vår dotter" ;) Den värmde hela kroppen ;)) Och jaaa söööt det är hon, inget gnäll alls i morse (vilket jag hade förväntat mig) hon har ju trots allt varit uppe länge och sovit länge sista veckan, men hon åt sin frukost,klädde på sig ,borstade hår och tänder snabbare än blixten *Duktiga hon*

Efter tösen var lämnad blev det föräldrarutbildning för min och Tomas del ;) Del 1 av 3 ...man kan ju hoppas att vi blir vettigare nu haha!!!.......Skämt och sido det vár helt ok! De par som beräknas få bebis först är jag och Tomas;))

På tal om bebis v 35 nu ....shit inte många veckor kvar och bebis har fallit ner rejält den senaste veckan och andningen är påtagligt bättre;),nu ska det bli skönt o vara ledig på riktigt (känns inte som om jag varit ledig sedan den 14 december, allt har gått i ett) Min riktiga ledighet börjar i morgon med nagelfix på DIVINO hos Fyllifer ;)

Älskar er TFA;)

Over and out // S


RSS 2.0