Tvätta, städa , packa?


Tvätt- och städdag idag ;) Härligt *not*, besvärligt *ja* haha !
Del 2 på föräldrar utbildningen är avklarad ;) Tydligen lägger familje "BB" ner 1 februari *suck*
ajja vi får väll ligga i en sketen sal på lasarettet när lill killen kommit, inget kul men vad gör man !

Vi har varit och beställt om den berömda ROSA (skötväskan) mot en grön mönstrad istället ;)) Det går ju inte med en rosa haha vad tänkte vi ?!
Lite skötbordsletande har också skett , utan goda resultat det får sluta med ett hemmabygge *S* bästa lösningen tycker vi antingen är de skit dyra eller också opraktiska, höll på o ge upp ett tag och bara byta på golvet ;)) Måste ju trots allt vara säkrast, då kan man ju inte tappa sin guldklimp ;D

Vi borde packa förlossningsväskorna också, kläderna är iaf tvättade nu ! Får bli någon dag i nästa vecka packningen sker ! Nu är det typ tre veckor tills vidundret beräknas komma, han bökar som bara den där inne så det är nog trångt i lilla magen ! Ja lilla magen kan man säga för den är inte stor precis, barnmorskan tippade födelsevikt på honom (om han kommer när han ska ) 3400 g ? Ja vi får väll se !

Snart är det Fredag och vår prinsessa anländer! Längtar <3 Hon är ändå den finaste lilla flicka som finns , bara så ni vet haha ! Ska ringa Lilla syster Emma och höra om hon vill åka skridskor till helgen ;)

Bla bla .... känns som om allt jag skriver är osammanhängande, är väldigt tankspridd now a days! *SORRY*

Over and out // Sofie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0