S€M€ST€R

VÄLKOMMEN HÄRLIGA, UNDERBARA SEMESTER 2009;))

Ja nu så har det äntligen skett den härliga, underbara och efterlängtade semestern är ännnnntligen här ;) Jag och en kollega började med att fira semestern med "ett glas" vin efter sista jobbepasset ;))
Renoveringen är nu i fullgång här hemma sovrummet är nästan klart ,bliiiiirr SUPER FINT ;)
Diskmaskin är också inkopplad "älskade AILA", som jag har saknat den lyxen , och jaaaa det är fan lyxigare än lyxigast, det är äkta kärlek till den vardagslyxen ;)

På semestern är det inte riktigt bestämt vad som hända skall, vi ska ta det lite som det kommer :O) men vardagsrummet skall iaf bli fixat ;) kommer nog bli super duper fint , speciellt den rosa väggen haha ! Tycker det är jätte bra och skönt att jag och Tomas har samma stil och smak på inredning ;))Hoppas att lilltjejen gilalr det också ;))) Alla Tomas saker skall också flyttas hit nu på semestern, för er som inte vet , japp det luktar SAMBO boende igen ;)) det känns riktigt bra och jag tror att vi kommer få det toppen ;) DILF:en och jag haha !
Tältning skall också göras under semestern enlig Tomas iaf , vi får se vad det blir av det haha !!

Rio de landskrona ihelgen ? ...blir nog en sväng dit ;)
Ikväll skall Marie my lady firas , vilket just påminde mig om att jag måste slå in hennes present ;)

Måste bara säga att jag är riktigt och extremt tröt på kattungarna som börjar bli pain in the as nu ... hoppas tiden går fort till flytt haha !

Nej nu måste jag fixa här hemma om jag skall hinna klart någon gång , frysen är nog snart färdig avfrostad ;))))
Perfekt inför semesten ;)))

Have a nice day //// Paaaaarrrtttyyyytrollet ;O))))


RSS 2.0