Personalfest, Skägg , Klet



Hoho idag är dagen man ångrar igår ;) , Personalfest och jag var inte den som spottade i glaset kan man lungt uttrycka det:)
Tillställningen var för M som tyvärr ska sluta för o bosätta sig på ord far far away. . . hon bjöd på massa goa pajer kyckling ädelost var min favorit , tryckte tydligen i mig resterna innan jag kastade in handduken och tog mig hem haha !
Min skäggiga älskling kom sedan och hämtade mig och S ;) *sååå sweet*
Vaknade upp *cencur* i sängen , skäggmonstret hade deckat framför TV:n till LOST boxen han fick av mig härromdagen. . .
Blev någon /några vändor in på toa i morse ;S ucccchhh tur att vi inte dricker ofta i det här hushållet :)

Efter en eftermiddagslur på soffan stack vi och hyrde tre för 120 och dom skall börjas ses om ett tag Min stora feta grakiska semester står först på tur :)

Liten fundering: Varför är kletig mat det enda som existerar i hjärnan efter en blöt kväll  ? ? ?

Nej nu ska jag .. .... inte göra ett skit förmodligen :)) ooo skönt e de =)

OVER AND OUT // Bakistrollet

Snön verkar vara på tining


Snön verkar vara på tining ,FINELY ;)
Ledig är man också ända tills måndag ;) Personal fest i morgon *wiiee* hade först tänkt vara nykterhetskontroll men vid närmare eftertanke skulle det nog sitta fint med litta prit haha ;) Jaa vi får väll se hur det blir ;)

Donar och målar med vår nyinköppta lackfärg ;) Ramar till foto vägg i hallen ligger nu på tork ;) Kommer nock bli fin fint ;:)
Grön tapet blir det bakom *så klart*

nej återstår bara . . . .
. . . .OVER AND OUT // Målar trollet :;)



. . . Frivillig rubrik?! . . .


Jag måste bara säga det igen . . . SNÄ HELVETE BORRRRT . . . Till och med Dilf:en har börjat klaga på den nu ;S
SPORTLOV för alla små är det nu också , för mig innebär det bara mer jobb ;)

Dagen idag. . . jieeessseees va länge jag sov då vaknade halv tolv , GÖTTT!
Älskling var uppe i ottan och tittade på Hockey? (tror jag det var)

Lunch dejt med Dilf:en som vanligt =) , sen var duktiga jag i väg och städade bilen ;) Så skitigt har den inte varit så länge jag haft körkort och ska dock inte bli igen ! ! ! Var väldigt svårt att få rent dock, detta slasket är inte kuuuuulllll o ha o göra med när man ska städa . . . .

Hämtade upp Cattis i stan och sedan for vi iväg till ikea, väla och jysk !
Väl hemma öppnade jag brevlådan och där var en avi från posten så det var bara o traska dit , vårt STTTOOOOORRAA kort till sovrummet hade kommit :) Nu måste vi bara fixa ram också ;) en stor sådan !

Köttfärsen står på spisen och väntar . . . snart blir det till o hämta honom sen mat , m.m och sen ska JOBBETROLLET till jobb ;) Blir ett dygn där nu ;))

Over and out . . . . // Röriga jag ;)


Felköpet


Så nu var felköpet ute för försäljning , med felköpet menar jag då min koloni som jag köpte på mig lagom till sommaren 2008.
Den skulle vara min oas . . den blev mitt magont haha
Nu ska jag iaf göra mig av med den en gång för alla, felköpet kostar mig nästan 1000kr i månaden i arrende, el och försäkring och jag använder den inte och får bara magknip över den.

SÅ NU SKA RASKET BORTTTTTT !

Har tagit tag i mitt andra jobb nu också ;) skönt o vara av med det magknipet också ;) DAGS O BÖRJA SKÖTA SIG OCH TA TAG I SAKER NU ;)

Semestern är nu bestämd , fick precis de veckorna som jag ville ;) men det är ju klart man får det när man väljer oattraktiva veckor ;)

OATTRAKTIVT ;)
*Snön
*Katternas mask i magen (som förhoppningsvis försvinner med medicineringen)
*Kolonin
*Tvätten som skall vikas ;)) haha

ATTRAKTIVT;)
*Vårt hem
*Familjen
*Bil och körkort (uppskattas vaaarje dag)
*Att ha jobb

                 **ÄLSKAR ER VILLKORSLÖST**    

Over and out // S


Lång i rocken ;)


Alllooohhhaa ! Har vissa funderingar kring min längd har varit 169.5 sedan jag vet inte när , men vid senaste mätning var jag 172.5 hallååå 3 cm längre, undrar nu då efter dubbelkoll om det är så att jag kan ha växt ?! Eller är det valkarna som pressat samman ryggraden tidigare ?
Kan kilona ha gjort mig kortare haha !?!
Iaf är jag glad över att vara lång i rocken ;) Ibland har jag önskat att vara kortare men när jag tittar på andra så är det långa människor som är finast enlig mig ;I) LONG IS SEXY ;))
Tur att älskling också är lång för det finns ju inget märkligare än när killen är kortare än tjejen , det går ju bara inte hem.

Högra lampan på bilen har varit sönder en tid , har varit och försökt få den bytad på flera ställen utan resultat , samma svar det går inte. Så idag när jag skulle köra honom till jobbet insåg vi att både höger och nu fan den VÄNSTA också var sönder *suck*
Det fick bli en akutrunda bort till citroen och till och med dom hade svårt för det , han svor över tillverkaren haha som då är citroen , FÖRETAGET HAN DÅ JOBBAR FÖR!!! haha !!!
Nu lyser det fint iaf ;)

Har precis bakat lite små kakor och gjort chili till i kväll ;) Kom på att älskling skulle bjuda ut mig på middag ikväll efter att jag gjort den haha , bra o glömma det !
Jaja vi löser nog det ;))

Bio ikväll ;) , hoppas vi ska se FARSAN ;) Det återstår o se ;) men först JOBBBBBB;)

Over and out /// Sofie

SNÖ ...SNÖ ... SNÖ HELVETE


Nu får det väll ändå vara bra , det bara faller faller och faller merrrrrr. . . jag vill inte, jag vill att det ska bort bort bort! Prognoserna säger att vi ska ha det så här i ca en och en halv månad till, men allvar !!!!!

På Torsdag skall våra semester önskemål vara inne . . . HALLÅÅÅÅÅ snön ligger utanför och nu skall det bestämmas vem och vilka som ska sola på vilka veckor haha

Ja ja väder och vind , det är väll det man skriver om när man inte har bättre o skriva om !
Svenskarnas vanligaste samtalsämne för den delen. . .

Till mina nära och kära; Jag älskar er i alla väder ;))

Over and Out // SS- Sofie i Snön ;)

DÅRE


Tjoooohohoho!!

Jahapp då var det finely helg då, har jobbat som en DÅRE hela veckan så ledigheten är välförtjänt ;))
T har varit hemma från jobbet och varit sjuk, stackars älskling ;I, ni vet väll hur killar är när dom är sjuka ? Så det har fan varit synd om mig också kan jag lova hahahahahahhaaha!

Vaknade till ljudet av kaffekokaren, kände doften gick inte o motstå ;)
****JAG BARA ÄLSKAR O VAKNA AV DET ****

På tal om kaffe tycker jag man fikar för lite med folk nu för tiden , innan var jag alltid sådan som föreslog "KOM PÅ FIKA" de händer typ aldrig länge . . . why ?!
Gillar egentligen middagar mer tror jag, för det är ju en utav mina passioner, laga mat till folk ;) Finns inget som jag tycker bättre om tror jag.
Är ju ganska pysslig av mig, gillar o baka , laga mat , pyssla med vanligt pyssel;) Folk har en tendens till o uppskatta det och det är ju alltid kul ;)  

Nej nu ska jag inte sitta här o va tradig, har massor o fixa förstår ni ;))


Over and out // Ledighetskommiten ;)

HISSAR OCH DISSAR



HISSAR

*Älskling & Filippa <3
*Vänner
*Släkten
*Körkort
*Lägenheten

*Snart vår
*RIX FM
*Jobbet
*Kisseeekatterna



DISSSAR

*Toaletten
*Inget toa papper (som ni kanske vet kan jag inte handla det )
*Kylan och snön (BOOOOOORRRRTTTT)
*Sopsortering
*Vissna blommor
*Min hosta

Over and out // Sofiee bara jag

RSS 2.0