Dágen




I förra veckan skickade jag ett mess som som vanligt var en tanke som dök upp på bussen ...

Sms:et löd.....

"Varje dag är en ny dag ,ett tillfälle att ta till vara på ! Man väljer själv vad man ska förgylla den med och vem man ska dela den med! Man bär själv ansvaret att göra det bästa för en själv! Hur väljer du att spendera din dag idag? Hur du nu än gör så hoppas jag att du får en bra dag ! Kram"

Detta Sms skickades senare runder till människor som på ett eller annat sätt någon gång förgyllt min dag! Människor som jag tycker om och bryr mig om !

I dag fick jag tillbaka detta sms ifrån en annan person som inte fått detta av mig ...en person som inte känner någon av dem jag skickat det till .... min fråga blir då -hur fick du tag på det smset haha ... sen visar det sig då att mitt lilla SMS som jag skrev och skickade till mina vänner har skickats runt till andra människor för att sedan komma tillbaka till mig... haha YTTERST ROLIGT DET HÄRA HAHA !!!

Kul att folk gillar det man skriver iaf haha !!

Over and out !! /// Sofie

Helg, JAG, ni (inlägg som inte lyckades publiceras igår)


Nu har JAG bott här i min lägenhet i lite mer än en månad och jag tror faktiskt att jag har börjat vänja mig vid att bo här tar nog ett tag att sätta rötter !
Har mycket att fixa med här hemma egentligen men det får komma när det kommer nu vill jag bara vara , men pappsen var här igår eftermiddag och hjälpte mig att röja bort onödiga buskar och grenar runt mitt stake, vi flyttade även roserna så nu går det att lägga plattor där med =) Vill ju ha så man kan sitta där i sommar =) Farmor har lovat mig hennes teak stolar så det blir nice =) Hon lär ju ingte behöva dem i sin lägenhet i Rydebäck, så det blir perfekt =)

Sen igår kväll stannade jag hemma ENSAM ,det var första gången jag är ensam en fredag eller lördag detta året men kännde att jag behövde det ,bara vara hemma och ta det lugnt ,rör sig så mycket i huvudet just nu !
Varför finns det inte en handbok för vad man ska göra med saker och ting ? ! Vill ha en sådan BRUKSANVISNING FÖR SOFIE S LIV haha !

Kl 21 igår ville denna damen bara krypa ner i sängen och sova men Puff (min ena katt) ville inte komma hem haha ... dom var ute för första gången sedan vi flyttat hit igår =) gick jätte bra dom kom och gick men sedan när det var dags att stanna inne ville inte han komma hem ... halv tolv kom han och då rusa jag inte till sängen =)
Vaknade sju i morse, förmodligen för att klokan ringt typ då hela veckan .. men somnade om efter en stund igen ... vaknade och somnade om hela tiden ... steg inte upp förrens kl halv två ... *ÅNGEST* men Gud i himmelen vad skönt det var =) ..... Känner mig inte klokare av att jag stannade hemma igår så lite ångest över det hela har jag ju men nju gjorde jag inget som jag hade ÅNGRAT idag iaf =)

I kväll blir det 21 års party hos Malin Werlin :) ska försöka hitta omslagspapper till henns present på ica för det tänkt jag ju så klart inte på när jag handlade den haha ...expiditen...- ska jag slå in den ?! jag ...-nej tack det behövs inte! ....fan vilket pucko jag e !

Ajja nu galer Bintas mage efter CAMILLAS MAT så jag ska följa med henne och hålla henne sällskap ;) själv ska jag itne ha det blev god tomat soppa innan ;) så jag får allt hålla mig tills vi kommer till Malin halv åtta :) ...Jennifer hämtar dock upp mig sex för lite för party =)

Over and out !!

VISSA BETYDER MER ÄN ANDRA...



VISSA BETYDER MER ÄN ANDRA SÅ ÄR DET BARA OCH NU TÄNKER JAG BLOGGA LITE OM DEM SOM BETYDER MEST FÖR MIG !!!

KATRIN (CATTA): Catta gumman så g´o så det finns inte ;=) Är så glad för att vi alltid har varandra hur vi än vänder och vrider på livet!

MARIA (MIA): Så himmllllaaa glad att vi har hittat tillbaka till varandra gumman !! Tycker ju att det är så kul o leka med dig *skratt*

JESSICA (PESSICA): Min lilla snäcka du är alltid så omtänksam och givmild, två fina egenskaper som jag bara älskar ed dig !!

SEIDA (IDA): Fast du är långt borta både avstånd och kontakt så kommer du alltid vara nära i mitt <3 *saknar dig*

CHARLOTTE (LOTTA): Min darling på jorden hatar att bo sååååå långt i från dig nu ;S Men du ska veta att du är min LUTT alltid alltid alltid ;) har alltid så rooligt med dig !

BINTA : Vilken dam du är , hjälpsam och rolig till tusen tänk att vi kännt varandra hela jävla livet iaf det liv vi minns !! tack för att du alltid funntis;€) HÅKANSSON uppskattar detta ;)

MAMMA : Ja vad ska man skriva om denna lady ,ens mamma är alltid ens mamma ! Du är alltid där fast på skönt avstånd ;)

PAPPA : Ju fler år som går desto närmare kommer vi varandra och nu kan jag faktiskt säga att jag tycker att vi har riktigt trevligt och roligt ihop och att jag uppskattar att umgås med dig !  

JESSICA (SYRRAN): Vi träffas inte så ofta men du finns med mig alltid ;) Snart blir du mamma och du ska veta att jag kommer att ställa upp för er så gott jag kan och barnvakten vet du vart hon bor haha ;)

EMMA (SYRRAN): Lilla gumman vad stor du har blitt , du och jag ha alltid haft något speciellt och det hoppas jag att vi alltid kommer att ha ! Du är såååååå go !

DANIEL (DANNE X.ET): Bättre människa får man leta länge efter du har egentligen allt ;) och jag kan inte tänka mig mitt liv utan dig , man vet alltid var man har dig, du är en trygg kille som kommer gå långt ;)

MORMOR OCH MORFAR (M & M) : Bättre människor och förebilder än er får man leta efter ni har och är det alla drömmer om att få ;)


TILL ALLA ER SOM ÄR MED PÅ DENNA LISTA ... NI SKA ALLA VETA ATT JAG ÄLSKAR ER AV HELA MITT HJÄRTA OCH ATT JAG SKULLE GÖRA NÄSTAN VAD SOM HELLST FÖR ER ALLA !
JAG VIIIIILLL ATT NI ALLA FINNS MED MIG SÅ LÄNGE SOM
DET BARA GÅR ;)
HEMSKA TANKE O FÖRLORA NÅGON AV ER !!

ÄLSKAR ER !!!

PUSSSS //// SOFIE HÅKANSSSSSSSOONNNN

Vaknade sent , duktiga klubben!!!



shohoo vaknade sent idag var såååå trött, hörde knack knack knack på sovrumsfönstret utanför stod BINTA och TYSON ;) Tur var väll det annars hade man väll sovit än haha ;)
Sen efter man hade vaknat till kom BINTA igen med trädgårdsredskap ':) -Vi ska rena i din trädgård haha

Vi gick till tvättstugan hade blitt nått fel med bokningen ;S så nu blir de till o tvätta mellan 22-02 istället!
När vi kom tillbaka från tvättstugan var Catta på plats i lägenheten, med birka bullar och tekakor så då blev det  fika /frukost =)

Sen satte jag och Binta igång med TRÄDGÅRDEN lukade och rensade ogräs DUKTIGA KLUBBEN  , vi rensade även lite mellan plattorna mossa och skit! Catta gumman lat som hon är låg hon så klart på soffan haha !!!

Blev bättre än tidigare kan jag säga men vi är ju inte klara ;),men nu e ju iaf värsta borta och alla jävla FIMPAR tack folket för det ;) Inte hjälper det att ha en stor tunna alla ska ju tvunget göra jobb för oss :S

Ahh måste duscha men palla haha !! Men man kan ju inte lukta rökt lax haha !!

Over and out // Trädgårdstrollet !!!

Hej hej kära dagbok!


ahh gud vad veckorna rullar iväg..vart tar tiden vägen ?! Önskar att den stod stilla !
Nu har iaf mina små kattälsklingar flyttat hem till mig *äntligen* men PIFF flyttar hem till Danne igen på Fredag,han saknade visst sin kise för mycket *GULLIGT*

Helgen var nice, på fredagen var det PARTY först hos någon Andy sen hos S:et ! :) Shit MIA e inte klok hon vann fullast vinner igen ... heerrreeegud =) DILF :en kom och hämtade oss hos S:et i Fredags ,tacka fan för det för det ,vet i helvete om vi hade tatt oss hem till Dalhem annars i det tillståndet haha 

Lördagen ahhh bakisdagen :=) sen blev det myskväll framför melodifestivalen med Mia ,DILF:en och hans dotter!

TÄNK ER JAG KOLLADE PÅ MELODIFESTIVALEN FRIVILLIGT HAHA FAST JAG INTE SKULLE JOBBA!!!!!!!!

Tänker faktiskt göra samma sak även nu på lördag haahaa!! Shitt e bara ett litet PARTYTROLLSUNGE haha !

Over and Out !! /// Melodifestivalstrollet!!!!



PS. Till MIA DS.

 Om inte du dammsugar när jag är och jobbar i morgon så kommer jag att PARTY STREJKA i morgon kväll!!!!

PS. Till MIA DS.

 Om inte du dammsugar när jag är och jobbar i morgon så kommer jag att PARTY STREJKA i morgon kväll!!!!

...Happend 61A....


Ja hänt i veckan :) jag har jobbat jobbat och jobbat =) Varit i väg med Pappsen och handlat hemma bio system =) fan va nice nu kan man lyssna på musik och titta på film igen =)
Modemet till hem telen är även uthämtat men vi har inte fått skiten till o funka antar att första jacket inte är det i hallen haha ... får väll la läsa bruksanvisningen någon dag så kanske man kan få det till o funka haha haha!

Ahh igår var det filmkväll här hemma med Binta, Mia och da DILF haha =) Blev PATRIK 1.5 *rolig film*
det blev även en skit kass filmsom hette något i stil med behind her yes kanske haha !!!

trött som faen e jag nu .... over and out !! /// P.T

Ps. I forgot i tidigare inlägg Ds.


Tack alla för dom superfina inflyttningspresenterna ! Vann gjorde den icke vandrande PINNEN !!! 
 
                                                      *puss på er*

Inflyttningsfester:) *wiieee*

Ja denna helg ,denna helg. Fredagen tillbringade jag med min familj i min lya ...åt smörgåstårta och sånt ;)
Där efter tog jag och binta vår sprit och våra skor och traskade bort till Snicki ;) där var partyt ifull gång =)
*sånt gör detta trollet glad* Alla var fulla goa och glada, precis så som det ska vara ! Fylle video finns på Bintas face:)
Kvällen avrundades för min del vid halv tre tiden då blev det hem ;) deckade ifrån Jackiee, lite drygt ångest som faen dagen efter men mer ångest hade Mia Maria Nyckelpigan när hennes mobil plötsligt fick VITA DÖDEN (haha en viss Bjuvare har inbillat sig att det kallas så)

Ajja seeeeent på eftermiddagen tog ett bakfullt partytroll kontroll över kroppen och steg upp ur sängen, då var det bara till o fixa och dona ve sig inför kvällen MIN INFLYTTNINGSFEST ;) herregud i himmeellen..
Fick en NORD VODKA med pinne i, ingen vandrande dock :) haha men kul iaf *S*
Det vidrigaste hände ändå min KÄRA TOALETT ... en viss HOLLÄNDSKA spydde ner skiten *shit pommesfrittes*
stopp i dasset blev det och vi kunde inte lösa det hela så det fick bli efterfest hos Snicki ;) Vi drog några pers hem till mig och fyllekäkade rostemackor med diverse pålägg, min favorit för natten blev LEVERPASTEJ OCH DALLASSALLAD på en och samma macka *fy faen*

Binta var dragen som faen hon stod i hallen med ett öga i kina och ett i Göteborg *hihi* med mig vilandes på sin hylla !

Dagen med det stora D:et var ju då Söndagen, vaknade upp med riktigt lökig andedräkt,smakade rutten pizza blandat med sprit ;S
Stopp i dasset *fortfarande*
Satt och dryga i soffan med nattgästerna tills vi körde och hämtade Mia hos Fyllifer (fyllerfer var inte fullast i helgen för den delen tror att Mia vann fullast vinner i fredes eller jaaaa kanske både fredes och lördes hmmmm)
vi DUMPADE iaf av Mia i påarp =) sen drog jag PC och Tomas till cityg. handlade riktigt äcklig bakfyllemat efter det drog vi hem igen och vi körde lite TEAM WORK på städningen, sen kom Binta lagom tills det var mat ,eller ja binta och sugproppen var det ju!
Tomas fick äran att fixa stoppet och städa toastolen  *Tackar för det*
Därefter tillagades och åts bakfylle maten som var följande; stekt korv (tjocka och smala), potatissallad, bea sås, oliver ,fetaost, inlagdvitlök,ketchup och senap... Fy fan riktigt äckligt tyckte nog vi alla men det lät gott i affären tyckte vi !

Trots denna ljuva (not) bakfylla hanns en liten sväng till varmare breddgrader med (RAKA RÖR) efter 20 min där kändes hjärtat lite lättare och det blev en sväng med vatten och tvål när man kom hem!
Kvällen tillbringades sedan i soffan framför BECK med Binta och Tomas och en tampong i bintas snok ,Mys pys!

Tack allesammans för denna helgen ;)

Måste ju även nämna att min STÄDTANTA S:et helt plötsligt överraskade mig på min inflyttningsfest genom att dyka in genom dörren ;) med peruk och allt, söt va han ! Han skulle egentligen inte komma så glada blev vi ,eller ja JAG blev glad ;) Dock lite besviken över att han inte städade innan han gick ;) hihi!

Over and Out ! // Parrrttyyytrollet =)


RSS 2.0