6 Månader, ett halvt år, en evighet , en kort sekund !


Tjiiiingeling ;)

I 6 Månader,  i ett halvt år, i en evighet , i en kort sekund har jag nu bott i min lägenget exakt idag, och jaaa det känns precis som jag skriver för ibland känns det som om jag har bott här i en evighet typ för alltid och ibland känns det som om jag flyttade in förra veckan. Allt har gått så fruktansvärt fort.
Mitt liv har som ni vet förändrats ooootroligt sedan nyårsafton innan nyår bodde jag tillsammans med underbara X:et Daniel i Landskrona vi hade det bra där , bättre än de flesta andra tyckte folk omkring oss, vi hade en fin lägenhet som vi renoverat flitigt ,djuren , nääära till jobbet och vi bråkade ALDRIG. Det kunde inte bli bättre egentligen eller ?! , sååå hände det jag flippade ut totalt och helt plötsligt blev jag en utav SKÅNES vildaste singel tjejer som bara tänkte på party, killar och polare. Allt som hette bra boende , fina saker , en trygg vardag var som helt plötsligt bortblåst.
Precis i början av mitt singel liv träffade jag T även kallad DILF:en till en början var han DILF:EN i BJUV , jag var bara Sofie från LA ,något kul som bara var. . . inget seeerrriiöööstt alls.
Singel livet fortsatte... T och jag fortsatte ses som "vänner" , ppaaaaarrrttyyyy vänner ,vi hade såååå skoj. Jag köpte lägenheten här på Kjellstorp.
Lägenheten fick sitt namn redan innan jag hittade den ...party lyan. Här skulle det festas som aldrig förr.
Till en början gjordes det. . . sen blev man presenterad för vääärldens sötaste lilltjej vid namn FILIPPA , detta är då Dilf:ens dotter , efterhand övergick partylivet till varannan vecka parrrttyyy och varannan vecka umgås med Dilf och dotter vecka tänka sig att jag tyckte att det var trevligare .... nu har DILFEN och FILIPPA (husets prinsessa) flyttat in hos mig och jag tycker vi har det toppen. Jag verkligen älskar dessa människor och hoppas att vi får det helt toppen , underbart och framförallt roligt ihop.

Summa sumarium av detta år:
*Sambo i LA
*Singel liv , paaaartttyy liv , i don´t care about anything
*Varannan vecka parrttyyyy och varannan vecka seriös


och nu tillsist..... EN HELT FANTASTISK VARDAG ;)
Jag älskar mitt liv såååå tack till alla er som gjort alla stegen detta halv år lättare att ta , tack för all hjälp med allt. De flesta kanske inte inser det men på ett eller annat sätt så har ni hjälpt mig bli den jag är , vara den jag är och ... jaaa det finns inte ord.

Speciellt tack till BINTA som från dag ett har varit på plats och hjälpt mig med det praktiska , leta lägenhet , titta på lägenheter , packa mina saker , flytta mina saker ,packa upp mina saker , titta tapeter , festat med mig, ,,, köppt bullar till mig på morgonen håltlt mig sällskap när jag behövt det som mest ...jag skulle göra allt för dig ! Jag vet att branden har varit tuff för dig men du vet väll att jag finns här för dig ? . efter denna tid förstår jag varför vi har varit vänner sen innan du kunde gå! Du är bäst !

Over and out // Sofie bara Sofie

Long time no seeee... ;S


Tjooohhooo !! Länge sedan uppdatering men har verkligen inte haft lust att skriva på senaste. Semestern var bra kunde varit lite bättre väder.
Vardagsrummet och sovrummet blev fixat öch det känns jätte skönt annars har vi inte gjort något speciellt bara tatt det lugnt och tagit dagen som den kommer.
Nu är man tillbaka på jobbet igen , känns skönt men ändå lite jobbigt ett par veckor till hade inte skadat ;) , förkylning åkte man på efter första dagen på jobb men litta hemgjorda drycker med ingefära, vitlök och honung så ska man få bot på det sa Cattis så det dricker jag och te, hostmedicin och alvedon ;€) och sist men inte minst KÄRLEK massor med kramar så löser det sig ;)
Så klart kom det fina vädret tillbaka i tisdags när jag började jobba ;( fast skönt med fint väder ;)
Mia maria nyckelpiga är inflyttad med möbler och dyl i sin nya lägenhet på Dalhem ;) , välkommen till världens ände.

Idag kommer Filippa Papipa, mys ;) , dååååå blir min älskling glad ;) jaa jag med såklart ;)

*nys nys* nu ska jag slappa vidare ;)

Over and out /// Förklningstrollet ;S


RSS 2.0