Ännu en vecka !

 
En ny vecka är här ;)) Helgen har varit bra, bättre än bra egentligen. Har fått målat om i köket och fått upp lite saker på väggarna lite mer hemtrevlig nu ;)) I Fredags blev det bort till Pizzan där Marie höll en liten mindre fest i uterummet ;)) *nice* Lördagen spenderades hemma i lugnan ro blev då lite målning =) I går blev det en sväng till La och hämta lite saker lämnade även "mina" nycklar till Danne så nu är det avklarat ;)

Bintas mammas lägenhet brann i lördags natt , uussshhh som det ser ut, totalt förstört ,tycker så jävla synd om dem, Nu får dom bo i övernattnings lägenheten som finns i området, tre pers , en hund och en stackars HLR:ad orm! Som tur var så överlevde nästan alla branden , alla utom Kalifas stackars mus !
Hoppas dom fixar lgh hyfsat snabbt till dem ;)

Ajja nu blir det snart dinner med DILF:en ;))) Sen jobbet ;)))))

Over and out // Sofffeee da party braker

SOFT för SOFIE


Fredag kväll och "paartytrollet" softar in för ännu en lugn helg ;S ... Blir lite spaning över polarna ändå ;)) Se upp "alkohol och narkotika polisen" är på väg haha ;)) Tat lugnt mina vänner ;))

Tiden bara springer iväg ... känns som om månaderna sedan nyår bara kutat förbi mig , i den här takten är det väll snart JUL men det gör inget för jag gillar TOMTEN ;)) Har på känn att han kommer med fin fin julklapp till mig i år ;)) *S* 
Nej men ärligt så har ju tiden gått otroligt och ovanligt fort i år och jag har inte hunnit med hälften av det jag skullat men vad gör det, det finns mer tid ;)) Har ju trots allt hänt en del på denna korta tid har ju hunnit separera , köpa ny lya och det är ju inte dåligt bara det! 

Dagen idag då den har ju sprungit iväg den med ... Catta gumman kom och hämta mig i morse blev frukost hemma hos henne och Tobbe jaaa herregud ser ni vad ni läser min lilla Catta gumman har blitt sambo ;)) *glad för er* en go, trevlig och social prick har hon hittat och det glädjer mig ;)) Alltid kul när ens polare blir tillsammans med en kille som faktiskt är kul o träffa och som är lätt att snacka med ;)) ajja nog om kärleksparet sedan bar det av till väla och ikea .... hann inte mer än o komma hem snacka med Marie på MSN sen bar det av till väla och ikea igen ...RUNDA TVÅ ;)) haha  

Blev en del klipp i dag ;)) och det gör detta trollet glad ;)) Snart kommer T och då blir det middag ;)) Potatis , fiskpinnar och hemgjord remuladsås med ärtor står på menyn ;)) *riktigt sugen på det i typ två dagar nu haha *

Ha en bra helg och till alla er med stegräknare ,stega på hej och hå för det ska jag ;)) antalet idag står just nu på 11 187:))

Over and out /// SOFT SOFIE

Nässelsoppa, städer


Helgen är över , softe helgen nr 1 detta året , har spenderat hela helgen med Tomas bortsätt från syrrans kalas i Lördags!
Följande har hänt , mysing, mysning och mysning haha , massa prommenader för stegräknarens skull ;), softning, softning och softning haha, film , tv ;) Sen igår gjorde vi NÄSSELSOPPA  (faktiskt gott, och värt att testa=)

Sen har ju då  T kommit på att jag är as kass på allt som heter GEOGRAFI och HISTORIA ! Ja man kan ju som sagt inte vara bra på allt, nu kämpar *T för fullt med att lära mig länder och städer haha ! Ja för det är ju faktiskt så att jag inte ens kan skilja på land eller stad *pinsamt men sant*
Tomas kommentar till mig :"Jag har hela tiden sett dig som smart och så kommer man på en sak som du verkligen inte kan"  hahaha!!
Ja vi får väll se hur bra han lyckas med det!

Nej nu kan jag inte sitta här och dega , det får man inga steg av och nu är det inte längre bara jobbet jag tävlar för utan nu tävlar jag även emot Tomas och där ska jag fan inte looosssa haha *! Jag ska gå samma sträcka som till kabul om det nu krävs (kabul = huvudstaden i afganistan ) haha! En har iaf fastnat :P

over and out // Soft Trollet

Underbara Fredag ;)


Idag är dagen här , dagen som många har längtat efter sedan förra Söndagen ,FREDAGEN är här och vi tar emot den med öppna armar ;) , För vissa är det jobbe helg men jag kan trösta er med att ni får ju dock helg ob då haha !

En 160 SÄNG är nu inköppt till LYAN , billiga som faen på
IKEA ;))
Blev även en BOKHYLLA som jag hittade på FYNDET ;)
TVÄTTMASKINEN är numera inkopplad och snurrar för fullt mest hela tiden ;)

I HELGEN :

Min söta och helt underbara (världens bästa) lilla syster fyller år i morgon så då blir det kalas för henne , meningen är att det ska hållas i TRÄDGÅRDEN men det vet i fan om vädret tillåter det ! Har precis fixat med inslagningen av hennes present så nu är det fixat !! Hon kommer bli SÅÅ GLAD ;) Blir hon alltid för hon är så TACKSAM det är det BÄSTA med henne , hon är tacksam för allt sen gör det ju inte saken sämre att hon alltid är snäll och go ! Man kan inte annat än o älska den ungen ;) Ödmjukare finnes inte !

Konf för min lilla kusse VIKTOR i morgon men den får jag skippa för lillans kalas ;S
Gör dock inget hatar verkligen konf !

Måste rensa trädgården från ogräs ,måla klart i hallen och lite annat smått i helgen också ;))
Har inga PARTY FEELINGS idag så det får jag nog hoppa iaf idag :))

Pratade med MIA MARIA NYCKELPIGA i tele innan ;)) Saknar henne vi ses ju aldrig nu för tiden men vi bestämmde att det får bli ändring på det nästa vecka för då kommer hon och nannar med mig en dag ;))

Nej nu ska jag fixa lite innan DILF:en kommer på Lunch ;))

Over and out // Fixar Trollet ;))


I can be your girl ,be your girl to night . . .

Ja happ long time no see? ... haha helgen ;) Massa mys massa mys , Fredagen blev det grillning hemma hos pappsen och sedan spenderades resten av tiden  hemma i soffan med DILF: en och hans tösabit ;) ,Lördagen: Blev det Hampan med töserna så himmla trevligt dock väldigt hög ljudnivå och kalla vindar ;S Kvällen blev det mys igen med D och D ...
Söndagen blev målat ute i min hall ;) *duktiga jag* umgicks lite med Binta sen flydde jag lägenheten , här luktade färg som faen så det blev övernattning på andra sidan av Dalhem ;)

STEGRÄKNING: Stegräknings tävling på jobbet 27/4- ? /5
Förra veckan började "loppet" jag var utan min räknare på måndagen så låg back 10  000 steg då jag gav mig in i tävlningen men lyckades skrapa ihop steg och fick 71 000 någonting (hela förra veckan då asså) och man ska ha 10 0 00 om dagen så 70 000 räcker ju ... FAN PÅ TAL OM STEGRÄKNARE HAR JU GLÖMT TA PÅ DEN IDAG.... Hoppas iaf p[ b'ttre resultat denna vecka

Dagen idag>  Har min vovve hemma idag  >) Blir v'la med Marie och Casper om en stund Sen i em kommer m och m och fikar...
 
N[gor har ju dock skett med mitt tangentbord symboler och de tre sista bokst'verna i alfa funkar lite knas haha !


L[t som fastnat nu ... i can be your girl , be your girl to night ...<S

over and out  Sofiffffieee

RSS 2.0