Fotovägg;) Papipas corner, weeeekend


Jahapp även den riktiga helgen kom till slut . . och nu är den även över. . .!

Fredag;Väla runda på Fm innan jobb, inhandlades pressent till Tomas tvillingssysters barn blev ett par byxor och en t-shirt , En jätteöt tunika till och en kitty klänning till Flippis!
Storhandlade efter jobb,det gjorde alla andra tydligen också för smarta jag tänkte inte på hur mycket folk det skulle vara, hade jag vetat det hade jag handlaat tidigare i veckan ;)
Sedan lugn hemma kväll med minutbiff, pommes och tzatsiki ;) och en nyrakad älskling ! Jaaaa hör och häpna skägget är borta ;)

Lördag: Vi var runder och tittade tapet till fotoväggen , utanresultat ! Vi stack även inom bosses mattor och hörde oss för vart killen tar vägen som ska komma och mäta badrummet ;) Dom skulle höra av sig på måndag ;) Hoppas att dom kan renovera där inne, innan jag fyller år ;)
Blev ny matta till vardagsrummet , precis en sån som vi har letat efter , dom reade den också så för tre tusen blev den vår ;)
Sen kalas i BJUV!
Efter kalaset skulle vi hem och ha earth houer men på väg hem fick man samtal av "BONUS PAPPAN" han och hans kollega ville bli hämtade på Grand så vi brummade dit sen vidare ... Åstorp och sen Tågarp . .. det tyckte älskling var trevligt såååå han och mamma och gunnar tvingade mig och stanna typ en timma ;)))) Ajja vidare hem . . . två timmar efter beräknat. . . hade vi earth houer mellan elva och tolv hahahaha ... alltså inte samtidigt som alla andra *Skratt*

Söndag: Iväggggg hyrde film och handlade tapet *vi hittaaaaddeee wiiee* . . . Sedan har vi tapetserat till fotoväggen och satt upp tavlorna , filippas nya vägg böev också tapetserad nu ;))) *äntligen*
Snart blir det film nummer två ;)

Har ångest inför veckan som kommer ;S Vi ska ha golvfirma här till o slipa vardagsrumsgolvet på onsdag så det mååååstteeee tömmas helt !!! *suck*
Men det kommer bli såååå fint när det är klart ;)

Nej nu får rapporteringen vara över . . .Nu film med älskling sennnn dusch ,sängen . . .. zZzzzZ seeen jobbi ;)
Over and out // Tapet trollet ;)

Kommentarer
Postat av: Malin

Bilder Sofie, bilder..!! :) Hoppas det gick bra på cirkusen :)

2010-03-30 @ 20:42:07
URL: http://familjennordin.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0